O direcție a Primăriei Târgu Jiu face angajari

Direcția Publică de Protecție Socială din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu organizează concurs pentru şase posturi. Este vorba de un post de bucătar şi două de infirmieră pentru creşele de pe raza municipiului, dar şi trei posturi de îngrijitor la Casa Iris şi la Centrul pentru bătrâni Mangnolia. Toate angajările se fac pe o perioadă nedeterminată.

Pentru postul de bucătar se cere o vechime de minim trei ani şi candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat şi să aibă diplomă de calificare în meseria de bucătar.

Cei care optează pentru postul de infirmieră trebuie să aibă vechime în muncă minimum 6 luni şi să fie absolvent de studii liceale, cu diplomă de bacalaureat şi să aibă absolvit curs de infirmier organizat de O.A.M.G.M.A.M.R. sau organizat de furnizori autorizați de M.M.F.P.S., cu aprobarea Ministerului Sănătăţii.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 2 decembrie şi proba scrisă va fi pe 17 decembrie, urmată de interviu în data de 19 decembrie.

Pentru postul de îngrijitor de la Casa Iris se cere o vechime de cel puţin şase luni şi candidaţii să fie absolvenţi de studii generale, iar pentru postul de îngrijitor de domiciliu de la Centrul de bătrâni Magnolia vechimea este aceeaşi, dar se cer studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat.

Dosarele se depun până pe 2 decembrie. Proba scrisă este programată pentru 12 decembrie, iar interviul pentru 19 decembrie.

Vizualizări: 2,614

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: