Cine va sta pe banca Universității Craiova la meciul cu Hermannstadt

Eugen Neagoe a plecat în pauza de iarnă de la U Cluj la Universitatea Craiova, dar încă nu este, în acte, antrenorul echipei din Bănie. Pentru că există în continuare un litigiu pe rol, oltenii caută soluții pentru banca echipei la următorul meci.

Pentru a putea sta pe bancă, Eugen Neagoe are nevoie de o decizie definitivă a Comisiei, fiind programată o ședință, joi, în care se va judeca și această speță. Având în vedere că antrenorul a respectat regulamentul, Comisia îi va da, foarte probabil, câștig de cauză, doar că ”U” Cluj are posibilitatea de a face apel.

Dacă cei din conducerea clubului ardelean vor contesta decizia, Eugen Neagoe nu va sta pe banca Universității Craiova nici la meciul cu Hermannstadt, programat sâmbătă, de la ora 20:00, pentru că nu există timpul necesar pentru a fi judecat și apelul.

Dacă speța în care este implicat Eugen Neagoe nu va fi rezolvată, pe banca Universității Craiova va reveni Corneliu Papură.  Mihai Rotaru a anunțat că există în club trei antrenori cu Licență Pro, Sorin Cârțu, Gică Craioveanu și Corneliu Papură, iar alesul va fi fostul fundaș, care ar fi la a patra prezență pe banca primei echipe.

Vizualizări: 778

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: