Un fost fotbalist al Craiovei a bătut un om până l-a desfigurat

Un fost fotbalist al Universității Craiova a bătut un bărbat până l-a desfigurat și riscă să intre la închisoare. Este vorba de Jason Vandelannoite, care riscă să fie închis 8 luni pentru vătămare corporală.

Fotbalistul a agresat fizic un bărbat într-o cafenea din Bruges. Fostul jucător al Universității Craiova ar fi avut o reacție incontrolabilă după ce un bărbat care se afla în cafenea a dat peste el din greșeală. Jucătorul l-ar fi lovit în repetate rânduri cu pumnii în plină figură și l-ar fi desfigurat. Jason Vandelannoite a decis să nu-și facă apariția la procesul întocmit care avea loc miercuri. Noul termen al procesului a fost stabilit pe data de 28 februarie dar procurorul a cerut ca acesta să fie nevoit să ispășească 8 luni de închisoare pentru fapta comisă, a informat ProSport.

Jason nu este la primul incident de acest gen. Belgianul a mai fost condamnat și în trecut la 4 luni de închisoare tot din același motiv.

Belgianul a fost jucătorul celor de la Universitatea Craiova în urmă cu 9 ani, în perioada când echipa lui Mihai Rotaru se afla în eșalonul secund. Jason a acumulat 12 apariții pentru gruparea din Bănie alături de care a promovat în prima ligă.

Vizualizări: 1,654

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: