Angela Pușcaș rămâne până în 2025 la CSM Târgu Jiu

Gorjeanca Angela Pușcaș va evolua în continuare pentru CSM Târgu Jiu a informat oficial clubul primăriei. Experimentata handbalistă și-a prelungit angajamentul pe încă doi ani și va evolua până în 2025 la Târgu Jiu.

Sportiva a ales să continue în tricoul lui CSM Târgu Jiu, astfel că și-a pus semnătura pe un nou angajament cu echipa antrenată de Liviu Andrieș. ”Mă bucur foarte mult că am ajuns la această înțelegere. Colectivul, staff-ul, suporterii și toți cei implicați în proiectul CSM m-au determinat să rămân la Târgu Jiu”, a declarat Angela Pușcaș pentru csmtargujiu.ro, după parafarea noii înțelegeri cu echipa din Târgu Jiu.

În vârstă de 28 de ani, jucătoarea evoluează pentru CSM Târgu Jiu din vara anului 2022, când a revenit în orașul natal după o experiență handbalistică de 13 ani, timp în care a evoluat la echipe de prestigiu atât în țară, cât și peste hotare. 

Și alte jucătoare ale CSM Târgu Jiu au prelungit recent înțelegerile cu clubul gorjean. Portărița Ekaterina Dzhukeva, pivotul Ana Ciolan și centrul Alexandra Gavrilă au semnat recent noile contracte cu CSM Târgu Jiu. În proiectul de viitor al clubului a fost cooptată și jucătoarea născută la Târgu Jiu, Angela Pușcaș, care evoluează pe postul de centru, dar la fel de bine poate evolua ca inter stânga sau inter dreapta.

Vizualizări: 268

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: