Universitatea Craiova a anunţat oficial ultimul transfer

Universitatea Craiova a oficializat transferul lui Basilio Ndong. Acesta a fost adus în tentativa de a acoperi postul de fundaş stânga, după ce Nicuşor Bancu s-a accidentat grav, iar Bogdan Vătăjelu a intrat în ultimele şase luni de contract.

Basilio Ndong a semnat pe 3 ani şi jumătate şi va purta numărul 12. „Universitatea Craiova l-a transferat definitiv pe Basilio Ndong de la IK Start, iar acesta va îmbrăca tricoul Științei pentru o perioadă de 3 ani și jumătate, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. Noul nostru fundaș stânga din Guineea Ecuatorială a fost format de formația Cano Sport în țara natală și a mai evoluat în trecut la echipe precum FC Shkupi, KVC Westerlo și ultima oară la IK Start. El va juca la Știința cu numărul 12. Îi dorim lui Basilio să aibă parte de multe jocuri reușite în tricoul Științei!”, a fost anunţul oficial al  Universităţii Craiova.

Cotat la 400.000 de euro pe transfermarkt, Ndong a costat 200.000 de euro, suma pe care Universitatea Craiova o oferise pentru un fundaş stânga din campionatul intern, Raul Opruţ, dar oficialii lui Hermannstadt au refuzat-o.

Basilio Ndong are 32 de selecții în naţionala Guineei Ecuatoriale și a fost integralist la Cupa Africii, atât în preliminarii, cât și la turneul final. În Bănie, Basilio Ndong va avea un salariu de 10.000 de euro şi poate debuta chiar în acest week-end, în meciul din etapa a 23-a a Superligii, contra lui Hermannstadt, programat sâmbătă, de la ora 20.00, pe arena „Ion Oblemenco”.

Vizualizări: 533

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: