Încă două transferuri anunțate de Universitatea Craiova

Oltenii de la Universitatea Craiova se grăbesc să definitiveze lotul și au parafat încă două transferuri. Este vorba de doi jucători croați foarte tineri care s-au pregătit în ultimul timp cu echipa.

Alexandru Işfan, Gjoko Zajkov şi Basilio Ndong sunt primele trei transferuri anunțate de olteni, iar de joi li s-au alăturat încă doi jucători. Oficialii Universităţii Craiova au mai parafat două transferuri pe ultima sută de metri, aducând doi jucători croați care s-au aflat în perioada de pregătire cu echipa.

„Dobrodošli, Juraj Badelj & Karlo Tomasec! Știința continuă campania de transferuri din această iarnă și își ‘betonează’ defensiva cu două tinere talente ale fotbalului croat. Universitatea Craiova a semnat cu Juraj Badelj (19 ani) și Karlo Tomasec (18 ani) un contract valabil pe o perioadă de 4 ani și jumătate. Născuți amândoi la Zagreb, noii fundași centrali ai clubului nostru au venit de la formația NK Rudes și au demonstrat în meciurile amicale că merită să ajungă în Cetatea Băniei. Le dorim mult succes în tricoul alb-albastru!“, a fost comunicatul oficial transmis joi de Universitatea Craiova.

Vizualizări: 708

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: