O femeie ar putea fi viitorul viceprimar de Târgu Jiu

Partidul Naţional Liberal Gorj a renunţat la funcţia de viceprimar de la primăria Târgu Jiu, a declarat ieri liderul Dian Popescu. Acesta a mărturisit că nu a fost încântat încă de la început de această funcţie, iar după problemele cu numirea lui Mihai Paraschiv s-a lecuit. PNL aşteaptă acum o altă funcţie la schimb. Între timp, Florin Cârciumaru dă asigurări că Roman Bărbuţi nu va reveni la primărie. Surse din cadrul PSD spun că postul de vice lăsat liber de Matei Nădrag ar putea ajunge la o consilieră social-democrată. Liliana Luca sau Iulia Vână?

Florin Cârciumaru a declarat ieri că până la alegerile parlamentare va fi ales noul viceprimar. Partidul Naţional Liberal nu mai are variante, aşa cum ceruse primarul, motiv pentru care renunţă la acest post.

Fostul viceprimar Ioan Roman Bărbuţi a declarat, vineri, la şedinţa PSD, că nu se va întoarce pe poziţia de viceprimar. Acesta este la momentul actual consilier personal al primarului Cârciumaru. „De la început am spus, nu am fost încântat de acest post. Am înţeles că domnul Cârciumaru nu doreşte să lucreze cu Mihai Paraschiv. Protocolul a fost respectat, PNL  a avut viceprimar, pe Matei Nădrag. Altă variantă pentru acest post nu am, pentru Gabriel Giorgi vrea să se întoarcă la Minprest“, a declarat Dian Popescu adăugând că vrea alt post la schimb.

Surse din cadrul PSD spun că social-democraţilor nu le prea stă mintea la această funcţie, dar cel mai probabil, viitorul vice va fi o femeie.

În Consiliul Municipal sunt doar două femei. Iulia Vână şi Liliana Luca. Aceeaşi surse spun că profesoara de la universitatea „Brâncuşi“ are mai multe şanse să ocupe această funcţie. Iulia Vână a cules roadele acestei guvernări. Soţul său, Daniel Bondoc, este din nou director la Casa de Sănătate. Cu toate acestea, după promovarea Georgianei Porumbel în conducerea Complexului Oltenia, Iulia Vână ar fi îndreptăţită să ceară şi ea partidului şi lui Victor Ponta să o susţină pentru un post.

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: