O jumătate de secol împreună

Târgujienii care în acest an împlinesc o jumătate de secol de mariaj vor fi sărbătoriţi de Dragobete. Până acum, 34 de cupluri s-au înscris la primărie pentru evenimentul „Nunta de Aur”.

„Cererile depuse au fost verificate. Oamenii se încadrează pentru a participa la acest eveniment. Sunt anumite condiţii care trebuie îndeplinite, în sensul ca cei doi soţi să aibă domiciliul în municipiul Târgu Jiu și să aibă cel puţin 50 de ani de căsătorie. Avem și cupluri care au împlinit această vârstă anterior anului acesta, dar nu au mai participat. Primim cereri inclusiv în data de 22 februarie, dar nu ne-am dori să ajungem până la acea dată, dar dacă vor fi situaţii, vom onora și acele cereri”, a declarat Alina Toader, directorul Direcţiei de Protecţie Socială Târgu Jiu.

Solicitanţii trebuie să depună la Primăria Târgu Jiu, Compartimentul de relaţii cu publicul, o cerere în acest sens, copii xerox după actele de identitate și certificatul de căsătorie.  

Cuplurile vor lua parte pe 24 februarie la o slujbă religioasă, dar și la o masă festivă. Nași le vor fi primarul Marcel Romanescu și soţia sa. Fiecare cuplu va fi premiat cu 500 de lei.

Vizualizări: 534

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: