Târgujienii vor să se distreze pe Jiu. Primar: Nu se poate!

Mai mulţi târgujieni i-au cerut primarului Marcel Romanescu să construiască un parc de distracţii în apropierea râului Jiu sau pe insuliţă. Edilul a explicat că se dorește amenajarea unui Aqua Park, dar riscurile ar fi prea mari.

Au fost solicitate hidrobiciclete pentru ca oamenii să-și poată petrece timpul liber pe Jiu. Explicaţiile specialiștilor l-au făcut pe edil să se răzgândească. „Nu se poate realiza o astfel de investiţie. Există riscul ca pe o viitură să ajungi să treci peste baraj cu acele hidrobiciclete și nu își asumă nimeni această responsabilitate. Nu vom primi niciodată autorizaţiile necesare de la Apele Române. Eu am stat de vorbă cu directorii din cadrul primăriei, dar nu se poate realiza”, a explicat Marcel Romanescu.

Va fi, totuși, o piscină acoperită în spatele stadionului. „Există un proiect pentru o piscină acoperită. Vorbim despre piscina din spatele stadionului care, în trecut, era ștrand. În momentul de faţă pregătim documentaţia pentru un bazin acoperit acolo”, a mai transmis primarul.     

Vizualizări: 875

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: