O legendă în viaţă a fotbalului oltean revine la Universitatea Craiova

Alexandru Mitriţă a revenit în Liga 1 şi a semnat cu Universitatea Craiova. După patru ani petrecuţi peste hotare, fie sub contract fie sub formă de împrumut, legenda vie a oltenilor se întoarce acasă.

Clubul oltean cheamă fanii la o întâlnire de suflet cu jucătorul care a scris istorie la Craiova dar şi la echipa naţională şi care acum revine acasă. ”Alex Mitriţă te cheamă în Piaţa „Mihai Viteazul” marţi, de la ora 19:30. Tu ce îi răspunzi?

Aici este oraşul în care s-a născut. Aici a învăţat ce înseamnă iubirea pentru Ştiinţa. Aici a trăit cele mai mari bucurii şi emoţii. „Piticul atomic” revine în locul în care îi bate inima cel mai tare, în ritm de samba. Aici, la Craiova!

Ne-a fost dor de tine, Alex! Ştim că şi ţie de noi! Acum, hai să ridicăm împreună din nou Oltenia în picioare!

De asemenea, vom avea parte şi de un turneu special „Şi eu vreau să fiu Mitriţă” dedicat tuturor puilor de „lei” cu vârste cuprinse între 5 şi 14 ani. Fii alături de noi şi fă primul pas spre echipa fanion a Olteniei, Ştiinţa Craiova!

Rămâneţi cu ochii pe paginile noastre de socializare că vom reveni cu noi amănunte”, a scris Universitatea Craiova.

Trecând peste toate achiziţiile făcute de olteni în ultimi ani, mai scumpe sau mai puţin costisitoare, mai eficiente sau fără rezultate notabile, revenirea lui Mitriţă este o lovitură dată de olteni, fiind un jucător extrem de iubit şi apreciat la Craiova.

Alexandru Mitriţă s-a despărţit de Al-Raed, formaţie ce evoluează în prima ligă din Arabia Saudită. În sezonul trecut, Mitriţă a marcat şase goluri şi a dat o pasă decisivă în 28 de partide.

În perioada 2017-2019, Mitriţă a aduant 60 de meciuri în tricoul Universităţii Craiova, a marcat 29 de goluri, a dat 11 pase de gol şi a câştigat o Cupă a României în 2018.

Vizualizări: 604

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: