Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

O maşină a intrat în mulţime la Londra

O maşină a intrat în mulţime, sâmbătă, la Londra, în apropierea Muzeului de Ştiinţe ale Naturii, iar mai multe persoane ar fi fost rănite, scrie BBC. O persoană a fost arestată, iar poliţia încearcă să stabilească circumstanţele accidentului.

Mai multe persoane au transmis prin intermediul reţelelor de socializare că victimele primesc în prezent îngrijiri medicale.

Poliţia a securizat zona din apropierea incidentului. Martorii spun că mașina a intrat pe un trotuar pe care erau zeci de persoane. 

Un martor a declarat pentru Sky News că poliția a sosit în magazinul din apropiere, la scurt timp după incident, pentru ca personalul și clienții să evacueze magazinul.

Poliția încearcă să stabilească "circumstanțele și motivul" incidentului, care a fost raportat la ora 2.20. Un reporter al BBC la fața locului a declarat că rănile au fost descrise de poliție ca minore. 

update: Poliţia Metropolitană spune că este vorba despre un accident, fără legătură cu terorismul.

Galerie foto
Vizualizări: 31,107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: