O primărie din Gorj face angajări. 5 posturi au fost scoase la concurs!

Primăria Municipiului Motru din județul Gorj are nevoie de personal! Pentru a mai diminua din deficitul de angajați, în perioada următoare va fi organizat un concurs de recrutare. Nu mai puțin de 5 posturi vor fi puse la bătaie.

Administrația locală a Municipiului Motru va organiza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a următoarelor funcțiilor contractuale, de execuție, vacante: șofer, gradul II, pentru Compartimentul Administrativ, muncitor calificat, gradul II, pentru Serviciul Relații cu Publicul, Administrativ, Arhivă – Compartimentul Administrativ, și consilier juridic, gradul II, în cadrul Serviciului Coordonare Servicii Publice, Lucrări Publice, Protecția Mediului – Compartimentul Juridic, Unitatea locală pentru monitorizarea serviciilor comunitare.


De asemenea, va fi scos la concurs un post de îngrijitor la Direcția de Cultură, Activități de Sport și Tineret – Compartimentul Activități de Sport și Tineret.


Gorjenii cu studii în domeniul medical, dar care nu și-au găsit un loc de muncă pot opta pentru cel de-al cincilea post scos la concurs de Primăria Motru: asistent medical, grad principal, – Direcția de Asistență și Protecție Socială – Serviciul Asistență și Protecție Socială – Compartimentul Asistență Medicală Școlară și Preșcolară.


Data limită pentru depunerea dosarelor de candidați este 22 iunie. Concursul va consta în două probe: proba scrisă, programată în dată de 1 iulie și proba interviu, ce va avea loc în data de 8 iulie.

Vizualizări: 4,666

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: