Primăria Stejari caută șofer cu experiență: „Va transporta copii, nu cartofi!”

Primăria comunei Stejari angajează șofer pentru microbuzul școlar! Se caută o persoană responsabilă, cu experiență, care să transporte în siguranță copiii. Concursul în vederea recrutării va consta în două probe, proba scrisă, programată pentru 28 iunie și un interviu, ce va avea loc în 30 iunie.

Administrația locală din comuna Stejari caută să angajeze, pe perioadă nedeterminată un șofer. Acesta urmează să conducă microbuzul școlar. Fostul șofer s-a pensionat, iar autoritățile locale s-au văzut nevoite să apeleze la un compromis. Ele au contactat o firmă de transport în comun și au încheiat un contract de colaborare. A fost o variantă temporară, care s-a încheiat, susține primarul Robert Păiuși.


„După ce a ieșit la pensie șoferul pe care îl aveam, am încheiat un contract cu o firmă de transport. A fost ceva de moment, ca să rezolvăm situația, dar nu mai putem continua așa. Comuna este foarte extinsă, copiii au un anumit program, care trebuie respectat, un orar al lor, de care trebuie ținut cont. Tocmai de aceea am luat hotărârea să angajăm din nou un șofer. Căutăm să găsim pe cineva cu experiență, care înțelege ce responsabilitate este aceea de a transporta copii, nu cartofi. Avem cerințe drastice, nu putem pune un novice la volanul microbuzului școlar.”, a declarat primarul comunei Stejari, Robert Păiuși.


Printre condițiile speciale puse de organizatorii concursului de recrutare se află următoarele: candidatul trebuie să dețină permis de conducere pentru categoriile B, C, D și E, și trebuie să facă dovada că are vechime minimă de 3 ani pentru categoria D.

Vizualizări: 1,006

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: