Licitație de peste 300 de milioane de lei la Consiliul Județean Gorj

Consiliul Județean Gorj organizează licitație de peste 333 de milioane de lei pentru delegarea gestiunii serviciului public de transport persoane, prin curse regulate. Licitația este împărțită pe 30 de loturi. Firmele interesate pot depune ofertele până la începutul lunii august.

“Obiectul prezentei achiziții îl constituie delegarea sarcinilor şi responsabilităţilor către Operatori economici cu privire la prestarea propriu-zisă a Serviciului public de transport județean de persoane prin curse regulate pe raza administrativ-teritoriala a judetului Gorj, inclusiv dreptul şi obligaţia de a administra şi de a exploata infrastructura de transport aferentă serviciului”, notează Consiliul Județean Gorj.

Transportul public de călători între diferitele localități ale județului Gorj se realizează pe rețeaua de drumuri naționale, județene și comunale. Lungimea totală a rețelei rutiere a județului Gorj este de peste două mii de kilometri, din care 383 km drumuri naționale, 837 km drumuri județene, și 1.011 km drumuri comunale.

În prezent, serviciul de transport public judeţean la nivelul judeţeului Gorj este asigurat de un număr de 31 operatori de transport, în baza contractelor de delegare.

Vizualizări: 1,623

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: