O remiză cât o victorie pentru Gilortul Cărbunești

Gilortul Târgu Cărbunești și Jiul Petroșani au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat în etapa cu numărul 8. Gilortul a punctat prin Bogdan Dănăricu iar oaspeții au înscris prin căpitanul Remus Sandu.

Gilortul Cărbunești a remizat pe teren propriu în meciul cu Jiul Petroșani, o echipă care s-a întărit în ultima perioadă și care are pretenții de promovare. Meciul a fost unul spectaculos, dominat în prima sa parte de oaspeții de la Petroșani care se dovedesc o echipă puternică a Ligii 3. „În prima repriză „minerii” au fost mai activi și au avut mai multe ocazii de poartă decât băieții noștri. La reluare, Mario Găman a efectuat două schimbări și Gilortul a preluat controlul meciului. Repriza secundă a aparținut Gilortului, s-a jucat într-un ritm alert, cu determinare și, judecând după prestația din partea a doua, echipa noastră merita victoria. Spectatorii aflați la meci au apreciat dăruirea băieților noștri, responsabile cu spectacolul oferit fiind ambele echipe”, au scris cei de la Gilortul despre prestația echipei gazdă  la acest meci.

Ocaziile mari ale Gilortului au aparținut lui Gîlcescu (62' și 63') care a trimis cu capul, respectiv din foarfecă puțin peste poartă. Același Gîlcescu (85') a trimis cu capul de la 8 m în brațele lui Mureșan. Pe final de meci, pe o contră purtată în ultimul minut de joc, Ciutică a centrat în careu și Dănăricu putea aduce 3 puncte Gilortului, dar șutul acestuia din careul mare a trecut peste transversala porții lui Mureșan.

Etapa următoare, ultima a turului, Gilortul va întâlni CSM Deva, meciul fiind programat vineri 21 octombrie, începând cu ora 15:00, pe Stadionul Dacia din Orăștie.

Vizualizări: 586

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: