O sesizare amână concursul de la Primăria Târgu Jiu

Primăria Târgu Jiu a scos la concurs postul de director adjunct al Direcţiei Publice de Venituri. Două candidate și-au depus dosarul și au picat la proba scrisă. Au contestat rezultatul, iar în urma recorectării lucrărilor au obţinut un punctaj ce le permite să participe la interviu. Această ultimă probă trebuia să aibă loc la finele lunii ianuarie, însă a fost amânată după ce una dintre candidate a depus o sesizare. 

Elena Florentina Popescu și Adriana Ștefania Cârstea, inspector, respectiv jurist la Direcţia Publică de Venituri Târgu Jiu, și-au depus candidatura pentru postul de director executiv adjunct. Popescu a obţinut la proba scrisă 69.61 puncte, iar Cârstea un punctaj de 68.16. Pentru că aveau nevoie de minimum 70 de puncte, cele două au contestat rezultatul probei scrise. În urma recorectării lucrărilor, Popescu a obţinut 70.41 puncte, iar Cârstea 70.36 puncte.

Interviul a fost programat pentru data de 29 ianuarie, însă a fost amânat pentru data de 9 februarie, după ce una dintre candidate a depus o sesizare. „Una dintre candidate a făcut o sesizare cu privire la modul de desfășurare a concursului, sesizare pe care noi am înaintat-o Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici. ANFP a constatat că totul a fost legal și toate condiţiile au fost îndeplinite, drept care se trece la etapa următoare, în speţă interviul”, a spus Anamaria Ianc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu.

Directorul Direcţiei Publice de Venituri, Mariana Budulan, spune că are nevoie de ajutor în coordonarea activităţii. „Ne este foarte necesar postul. Suntem 70 de salariaţi coordonaţi de către un singur director, activitatea este complexă, sunt foarte multe probleme. Se impune de mult ocuparea acestui post. Am renunţat la un post de șef serviciu ca să înfiinţăm acest post de director adjunct”, a explicat directorul Mariana Budulan.

Vizualizări: 948

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: