O stradă din Târgu Jiu, denumită Dr. Dumitru Butulescu

Străzile din Târgu Jiu s-au înmulţit odată cu apariţia de noi imobile la periferia municipiului. Din acest motiv autorităţile au dispus denumirea a şapte străzi şi modificarea limitei străzii Termocentralei, respectiv din incintă CET în DN 66.

Una dintre străzile nou denumite va purta numele fostului pediatru Dr. Dumitru Butulescu, în semn de respect faţă de activitatea desfăşurată de medicul gorjean.   Este vorba despre o arteră de circulaţie în lungime de aproximativ 300 ml. Strada este mărginită la Vest de localitatea componentă Slobozia şi se înfundă la       

Est. Celelalte şase străzi care au fost denumite zilele acestea sunt: Strada Prieteniei- o arteră de circulaţie de aproximativ 500 ml, care este mărginită de Aleea Mehedinţi la Nord şi la Sud de DE 13; Strada Speranţei-arteră de circulaţie de aproximativ 275 ml, mărginită de Aleea Mehedinţi la Vest şi se înfundă la Est; Strada Armoniei- arteră de circulaţie în lungime de aproximativ 850 ml, care este mărginită la Sud de localitatea componentă Drăgoieni şi la Nord se înfundă (Unitatea Militară); Strada Perlei-o arteră de circulaţie în lungime de aproximativ 450 ml, mărginită la Nord de Calea Bucureşti şi la Sud de Aleea Sf. Dumitru; Aleea Târgului- arteră de circulaţie în lungime de aproximativ 375 ml, mărginită la Sud de Calea Bucureşti şi la Nord de Târg Săptămânal; precum şi  Strada Albăstrelelor- arteră de circulaţie de 400 ml, mărginită la Sud de strada Ursaţi şi la Nord se înfundă.

Vizualizări: 806

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: