O târgujiancă vede nave spaţiale deasupra oraşului

O femeie în vârstă de 75 de ani din Târgu-Jiu susţine că în fiecare seară, deasupra oraşului apare o navă spaţială în formă de hexagon. Deşi a apelat la mai mulţi fizicieni pentru a desluşi misterul, nimeni nu a reuşit să-i dea o explicaţie care să o mulţumească. La lăsarea întunericului, femeia priveşte grandiosul fenomen de la geamul de la baie.

Olivia Dobrescu este pensionară şi locuieşte într-un bloc din CAM. De mai multe luni, odată cu lăsarea serii femeia priveşte cerul pe geamul de la baie şi atunci apare ceva greu de imaginat. Printre mulţimea de stele care apar pe bolta cerească femeia spune că se disting diferite forme care mai de care mai ciudate. De puţin timp, pe cer s-a ivit o navă spaţială în formă de hexagon a cărei coadă este înconjurată de raze. „Seara văd pe cer ceva asemănător unei nave spaţiale cu o coadă înconjurată de raze care merg până jos pe iarbă. Nava are formă de hexagon, iar în câte o seară nu se poate observa decât o jumătate din aceasta. Când se întunecă, ies pe geamul de la baie pentru a observa fenomenul. Mai nou această formă o pot distinge şi pe balcon, dar numai seara târziu”, a povestit femeia.

A apelat la fizicieni să dezlege misterul

Pentru a elucida acest mister, femeia a cerut ajutorul foştilor colegi, fizicieni, însă de fiecare dată explicaţia primită nu o mulţumea. „Am vorbit cu un profesor de fizică, mai tânăr, şi mi-a spus că este vorba despre reflecţia luminii însă nu am înţeles nimic. Nu-mi pot explica ce se întâmplă deşi am citit mai multe cărţi de specialitate. E ceva unic, nemaipomenit şi mă bucur că pot vedea o navă spaţială înconjurată de raze”, a spus bătrâna.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: