O televiziune din Gorj, în mijlocul scandalului media dintre Ghiţă şi Elan

Aglomerata piaţă media existentă în Târgu Jiu a reuşit să „exporte” o societatea locală de televiziune în jungla bucureşteană, acolo unde scandalul la ordinea zilei este cel dintre „vechea” şi „noua” Realitatea Tv.

Prima este televiziunea condusă de Elan Schwartzenberg, în cealaltă categorie intrând RTV Sattellite, a lui Sebastian Ghiţă, brandul RTV fiindu-le mult mai cunoscut gorjenilor prin faptul că el i-a aparţinut până de curând lui Ionuţ Răitaru. Omul de afaceri gorjean şi-a vândut însă compania lui Ghiţă, după ce, anterior, luase licenţă pentru a emite semnal prin satelit şi, astfel, emisia pentru „noua” Realitatea Tv a fost asigurată fără probleme. Punctul culminant în disputa dintre patronii celor două Realităţi s-a produs duminică seara, când ambele posturi au emis pe frecvenţe diferite, angajaţii echipei de bază împărţindu-se în două, nu fără un scandal care va mai dura probabil câteva zile. Elan Schwartzenberg vorbea ieri despre furtul de echipamente, documente şi ştampile din televiziunea sa, pe cablu, la Târgu Jiu, telespectatorii putând urmări pe frecvenţa alocată până acum RTV Gorj emisia „noii” Realităţi, respectiv a postului RTV patronat de Sebastian Ghiţă.

TV

Fostul patron al RTV Gorj, Ionuţ Răitaru, nu a putut fi contactat pentru a face precizări despre soarta studioului pe care l-a condus în ultimii ani la Târgu Jiu, anterior el menţionând că fosta televiziune locală ar urma să se dezvolte.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: