Verificări în Târgu Auto, la comanda lui Cârciumaru

Comercianţii din Târgu - Auto care au la vânzare anvelope şi piese auto au fost verificaţi de comisarii Oficiului Pentru Protecţia Consumatorilor. Comisarii OPC au admis că au făcut acest control la sugestia primarului Florin Cârciumaru. Au fost găsite o serie de nereguli şi agenţii economici au primit invitaţii pentru a se prezenta la sediul Oficiului pentru Protecţia Consumatorilor unde se vor încheia procesele verbale de contravenţie.

Comisarii Oficiului Pentru protecţia Consumatorilor au verificat ieri agenţii economici din Târgu - Auto care comercializează anvelope şi piese auto. Cum era de aşteptat, au fost depistate o serie de nereguli cu privire la neafişarea corectă a preţurilor, neafişarea societăţii care comercializează produsele şi alte aspecte care sunt o necunoscută pentru agenţii economici. „Ne-au hotărât să verificăm agenţii economici din Târgu-Auto în urma unei şedinţe pe care am avut-o cu primarul Municipiului Târgu-Jiu care ne-a sugerat acest lucru. Vizaţi sunt comercianţii pe piese auto şi anvelope. Am găsit şi comercianţi care susţin că li s-a terminat rola din casele de marcat sau nu au documentele la ei necesare la ei”, a declarat Dan Radu, comisar OPC.

Comercianţii spun că sunt în regulă

Deşi au fost invitaţi la sediul Oficiului Pentru Protecţia Consumatorilor pentru încheierea proceselor verbale de contravenţie, comercianţii spun că sunt curaţi. „Nu au găsit nereguli la mine. Eu le-am prezentat toate documentele. Nu ştiam că trebuie să le dau oamenilor garanţii la produsele second - hand sau la cauciucuri să dau certificate de conformitate, pentru că ştiam că astea se dau numai la anvelopele noi. Ce vindem noi negociem. De asta nu sunt trecute preţurile pe fiecare produs”, a spus un agent economic.

Deşi nu sunt foarte mulţumiţi de calitatea produselor comercializate în Târgul Auto, gorjenii cumpără de aici pentru că preţurile sunt mai mici şi pot negocia. „Nu toate produsele sunt de calitate. Dar cum nu avem bani să le cumpărăm noi din magazin, venim aici. Se mai poate negocia, e altceva. Dacă sunt deteriorate, mă refer la anvelope nu le luăm. Acum nu sunt ca ale noi“.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: