Oamenii din Lelești nu au apă de o lună

Oamenii din comuna Lelești nu au apă la robinete de o lună de zile. Aceștia au reclamat la redacție în ciuda insistențelor la primărie, primarul Marian Rotaru nu a rezolvat situația. Aceștia spun toată iarna au avut apă, mai puțin în ultima lună, când au stat pe sec.Problema, spun aceștia, ar fi la Lelești conductele sunt la suprafață și îngheață, iar în alte părți sunt îngropate. Primaru lRotaru estes upărat de această situație a auzit și presa.Susține este campanie electorală și cineva doreșt eîl denigreze.

Familiile de pe raza comunei Lelești suferă de o lună de lipsa apei potabile la robinete. Conducta care se află deasupra solului a înghețat pe o porțiune întinsă și nici până acum nu a mai fost dezghețată. Primarul nu a intrat foarte mult în detalii, supărat că această situație a ajuns la urechile presei. „Eu aseară am avut ședință. Acum o lună de zile, când au fost temperaturile scăzute din cauza unei defecțiuni, ceva intenționat, nu prea știu sigur, a înghețat conducta. S-a rezolvat situația și de mâine nu vor mai fi probleme. A fost o perioadă cu temperaturi scăzute, nu vreau să intru în amănunte, am discutat cu cei de la Hidroelectrica, a fost o defecțiune pentru că apa noastră trece prin centrala lor. Au fost probleme, s-au rezolvat și ca atare sperăm să nu mai fie probleme”, a declarat primarul. Acesta este supărat și pe oamenii din comună pentru că au reclamat această problemă la presă mai ales acum, în campania electorală. Bănuiește că oamenii vor să îl denigreze.

Nu este prima dată când oamenii din Lelești stau fără apă. Anul trecut sistemul de canalizare nu a funcționat pentru că transformatorul a fost furat de pe un stâlp de înaltă tensiune.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: