Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Obiectiv clar: Europa !

Cu Condescu în rol de negociator şef la transferuri şi cu Grigoraş pe bancă, Pandurii vrea în Europa. Dacă la începutul sezonului, gorjenii îşi fixaseră ca obiectiv locurile 6-10, Condescu anunţă acum unul mult mai îndrăzneţ, locurile 2-4. „Sper ca după pauza de iarnă să ne putem lupta pentru acest obiectiv, pentru că locul 1 e deja antamat. Pe lângă cei 4 jucători pe care i-am adus deja, suntem în tratative cu încă 3 jucători, care sperăm să fie de valoarea titularilor. Avem fondurile necesare pentru un astfel de obiectiv”, spune Condescu. Unul din jucătorii vizaţi e Nicolae Grigore de la Rapid. Mijlocaşul defensiv vine însă doar în cazul în care va fi declarat liber de contract de către comisiile Ligii. Condescu visează la o calificare în cupele europene şi aşteaptă acum vizita celor de la UEFA, care vor inspecta baza de pregătire a pandurilor. Analiza și raportul care s-a făcut la Federația Română de Fotbal la finele turului de campionat ne-a găsit pe o poziție de cupe europene. Reprezentantul UEFA va veni în februarie să inspecteze baza noastră sportivă. Sperăm să remediem toate neajunsurile care vor fi constatate și să jucăm cel puțin tururile preliminare la Târgu Jiu. Eu sper să găsim forța financiară necesară să fim pregătiți pentru orice joc din Cupa UEFA să-l disputăm la Târgu Jiu.” În sezonul următor de cupele europene se vor califica primele 3 clasate din Liga 1 şi, în funcţie de câştigătoarea Cupei, ar putea obţine bilet de Europa şi echipa de pe locul 4.

„Să fiți convinși că, din 2 martie, când se va relua campionatul, Pandurii va avea o echipă care va lupta pentru îndeplinirea obiectivului. Cu Grigoraș antrenor!” Marin Condescu, preşedinte CA Pandurii

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: