Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Procurorii au recuzat judecătorul din procesul primarilor

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a cerut recuzarea judecătorului din dosarul în care mai mulți primari și un om de afaceri au fost trimiși în judecată pentru luare și dare de mită. Cererea a fost respinsă, astfel că procesul va fi judecat de Dumitru Bocșan.

În dosar sunt judecați primarii din comunele gorjene Cătunele - Florinel Țuilă, Aninoasa - Ilie Petroi, Bărbătești - Adrian Mangu, Urdari - Mihai Calotă, Slivilești - Sorin Bucurescu și foștii primari Ion Gruescu din Negomir și Ana Ceană din Melinești (Dolj). Omul de afaceri este Ștefan Doru Șandru, administrator al Ydail Construct SRL.

Ancheta a început acum câțiva ani, proba fiind o agendă în care ar fi fost notate niște cifre și niște nume de localități. Primarii vizați de anchetă care au candidat au fost aleși pentru un nou mandat, fiind posibil și acum ca procesul să nu fie finalizat înainte de alegeri. (A.M.)

Vizualizări: 4,313

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: