„Obraznicul Ponta“, pus la colţ de domn’ profesor

Candidatul PSR pe Colegiul 6 Tg-Jiu la Camera Deputaţilor, Nicolae Mischie, este indignat de demagogia şi obrăznicia de care dă dovadă deputatul PSD de Gorj Victor Ponta. Mischie a declarat că Ponta este încrezător şi are speranţe în această campanie pentru că este obişnuit ca alţii să muncească, iar el să culeagă roadele.

Declaraţia deputatului PSD de Gorj, Victor Ponta, privitoare la faptul că nu-l incomodează candidatura lui Nicolae Mischie, nici de acum în 50 de ani, este  considerată demagogică de fostul şef al PSD Gorj. În plus, fostul şef al PSD Gorj crede că Ponta are tupeu să fie încrezător pentru că are în spate un partid mare, altfel ar fi nevoit să fie mai reţinut şi nu ar mai face astfel de declaraţii. „Să-mi dea Dumnezeu sănătate să candidez 50 de ani de acum înainte, dar nu cred că-mi doreşte Ponta mie acest gând frumos. El se bazează pe un partid foarte puternic care a fost creat de mine şi mai ales se bazează pe oamenii pe care eu i-am format şi care ştiu cum să acţioneze într-o campanie electorală. Că dacă ar fi fost să candideze ca mine, pe un partid mic, atunci nu ar mai spune asemenea vorbe”, a declarat Mischie.

Pe ce se bazează „maestru’” Ponta

Mischie spune că Ponta este obişnuit ca oamenii să muncească pentru el, mai ales că la Gorj a venit pe masa pusă şi tot pe masă pusă a fost numit şi în Corpul de Control al premierului. În plus, ambiţiile lui Ponta sunt considerate de Mischie obraznice şi crede că numai tupeul poate să-l determine pe deputatul de Gorj să aibă asemenea ţeluri, pentru care nu are în realitate nicio bază. „Oamenii au fost învăţaţi să muncească alţii pentru ei. De aceea nu-şi face probleme maestrul Ponta. Aşa a venit  el la Gorj pe masă pusă. Doar s-a aşezat la ea. Aşa a fost pus şi la Bucureşti în Corpul de Control al primului ministru şi aşa vrea tipul să ajungă şi ministrul Justiţiei sau, mă rog, mâine, poimâine, preşedinte al României, că la obrăznicia şi tupeul pe care le are îl cred că-l duce mintea până acolo să spere. Numai că nu are acoperire. Sub aspectul a ceea ce se găseşte sub această crustă capilară”, a conchis Mischie.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: