Ofera-i darul perfect de Craciun! Top 10 cadouri pentru femei

Este, fara niciun fel de indoiala, perioada cadourilor, iar goana dupa darurile perfecte pentru cei dragi reprezinta o adevarata provocare. Sunt mai multe aspecte de luat in calcul, de la culori, texturi si arome preferate… pana la dorintele fiecarei persoane. Toata lumea este in cautarea cadoului care sa aduca bucurie in sufletul si pe fata celui care-l primeste. Iar cand vine vorba despre femei, lucrurile par a fi si complicate, insa doar la prima vedere. Am realizat o lista cu cele mai interesante idei de cadouri, pe care te invitam sa o parcurgi pana la final. Sigur vei sti ce sa alegi.

1.     Seturi cadou cu parfum imbietor

Nimic nu poate fi mai placut si mai relaxant decat o baie calduta cu multa spuma, lumanari parfumate si bile efervescente. Iata cel mai bun cadru pentru o seara minunata. Asadar, un set cadou poate reprezenta, pentru orice femeie, un dar inspirat. Iar dupa fiecare baie, pielea trebuie alintata si hidratata. Astfel de seturi cadou contin geluri si creme de dus, creme de corp, lumanari parfumate cu arome delicate, creme de maini, sapunuri solide si lichide, sare si bureti de baie. Seturile cadou vor fi, cu siguranta, o surpriza placuta si apreciata.

2.     Bijuterii cu simbolistica

Bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale femeilor, stim deja acest lucru. Aceste accesorii salveaza orice tinuta, pun in valoare frumusetea si stralucesc indiferent de sezon sau moment. Insa cel mai mult si mai mult, femeile iubesc sa poarte bijuterii reprezentative. Fie ca vorbim despre coliere cu semne zodiacale si constelatii, cu nume, simboluri traditionale sau inspirate din alte culturi, bijuteriile sunt intotdeauna un cadou dorit.

3.     Ustensile pentru coafarea parului

Livingul de acasa poate deveni cu usurinta un adevarat salon de infrumusetare, cu ajutorul ustensilelor potrivite. Indiferent de lungimea parului, cu un uscator cu diferite accesorii, a unei perii rotative, a unui ondulator sau a unei placi de indreptat parul, podoaba capilara va straluci de sanatate si frumusete. Inspirate de stilisti, doamnele si domnisoarele vor spune adio firelor rebele si zilelor cu „bad hair”. Si, cu siguranta, nici produsele de stilizat nu trebuie trecute cu vederea.

4.     Accesorii calduroase

Este frig, asa ca accesoriile calduroase, pufoase si colorate vor face deliciul zilelor „inghetate”. Paturile din fleece sau cele tricotate, hanoracele moi, sosetele cu modele, halatele de baie par ca fac parte din categoria cadourilor clasice, dar sunt oricand binevenite. De asemenea, sunt perfecte pentru perioada rece, numai bune de pierdut vremea in fata unui film bun sau unei carti si a unei cani cu vin fiert ori ciocolata calda.

5.     Calendar de Advent cu produse de ingrijire

Istoria calendarului de Advent este foarte frumoasa. Copiii trasau cu creta, in prima zi a lunii decembrie, 31 de liniute pe tocul usii si apoi stergeau in fiecare zi cate una, in asteptarea Craciunului. De-a lungul timpului, calendarul de Advent a trecut prin tot felul de modificari, suferind mai multe transformari. Astfel, brandurile celebre si nu numai au lansat calendare cu mini-produse de infrumusetare: rujuri, farduri de pleoape, blush-uri, rimeluri, pensule de machiaj, creme, fonduri de ten, primere si asa mai departe. Si chiar daca luna decembrie e pe final, asta nu inseamna ca bucuria descoperirii fiecarui produs nu va fi una mare.

6.     Seturi pentru ceai

Servirea si savurarea ceaiului reprezinta o arta. Si cui nu ii place o ceasca de ceai cald si delicios? Un ceainic simplu, cu cesti si tavita din portelan, sau unul decorat va transforma orice dupa-amiaza intr-o adevarata sarbatoare. Dupa masa de Craciun, familia se poate aduna pe canapea, iar in fata unei cesti de ceai se vor depana amintiri si tese povesti. Seturile trebuie musai insotite si de sortimente de ceai.

7.     Esente personalizate

Un astfel de parfum este potrivit pentru a-l darui unei femei pe care o cunosti foarte bine. De ce? Pentru ca trebuie sa stii care-i sunt preferintele olfactive. Parfumierii iti vor adresa mai multe intrebari legate de persoana careia ii vei darui parfumul, astfel incat sa combine esentele potrivite. Si alegerea ambalajului este extrem de interesanta, de la sticla si pana la eticheta. Sau, daca totusi nu vrei sa dai gres, poti darui un voucher la un astfel de workshop, mai ales ca experienta va fi una inedita.

8.     Pijamale si lenjerie din satin

Pijamalele si lenjeria din satin reprezinta un rasfat pentru trup si suflet. Satinul este un material usor, fluid si foarte confortabil. Opteaza pentru clasicul rosu, pentru roz, albastru regal, verde, mov, toate fiind culori de sarbatoare. Lenjeria de pat satinata va crea cadrul perfect pentru un somn odihnitor. Nu uita si de halatele din satin, care pot fi purtate peste pijamale. Pentru dimineti de Craciun de neuitat!

9.     Dulciuri rafinate

Nimeni nu poate rezista dulciurilor fine, gusturilor si aromelor delicioase, celebrelor praline belgiene, ingredientelor alese, ciocolatei de calitate. Pe scurt, o cutie de bomboane intr-un ambalaj deosebit este unul dintre cele mai potrivite cadouri. In plus, exista cutii cu bomboane sau ciocolata personalizata, cu tot felul de figurine.

10.Cadouri lucrate manual

Cadourile lucrate manual sunt printre cele mai apreciate. Fie ca vorbim despre decoratiuni, accesorii vestimentare, produse de ingrijire, jurnale cu fotografii, toate acestea pot fi frumos impachetate si asezate sub brad. Si, nu uita, tot ce-i oferit din inima va fi primit cu placere!

Vizualizări: 959

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: