Oferte la vacanţe de 1 şi 8 martie

Gorjencele pot petrece zilele de 1 şi 8 martie în cel mai deosebit mod. Agenţiile de turism din oraş s-au gândit şi anul acesta la doamnele şi domnişoarele din judeţul nostru care vor să petreacă o vacanţă de neuitat în cele mai relaxante condiţii. Cu toate acestea foarte puţine gorjence aleg să petreacă zilele destinate lor în afară oraşului.

Dacă vreţi să vă oferiţi cele mai frumoase cadouri trebuie să ştiţi că agenţiile de turism din oraş au pregătit surprize exclusiv pentru dumneavoastră. Astfel, o vacanţă între 1 şi 8 martie ajunge până la 206 euro de persoană. „Pachetul include trei nopţi de cazare în cameră dublă plus demipensiune, acces centru SPA, un tratament corporal la alegere: exfoliant, relaxant, tratament frigi thalgo sau tratament tonifiant. Oferta este la un hotel de patru stele din Azuga”, a declarat Laura Dragu, reprezentant Agenţie de Turism. Prea puţine sunt însă gorjencele care ar alege o astfel de variantă, majoritatea optând fie pentru un week-end romantic fie pentru o simplă plimbare alături de persoana iubită. „Nu am plecat niciodată în vacanţă de 1 sau 8 martie dar dacă aş avea bani sigur că mi-ar plăcea. Din păcate acum nici nu prea pare că ar veni primăvara dar la munte este plăcut acum să mergi. Cu siguranţă mă voi bucura de cadourile pe care mi le va face iubitul meu şi atât”, a declarat Oana Gruia, din Târgu Jiu.

Tinerele optează de cele mai multe ori să meargă în club alături de prieteni şi să se distreze, vacanţele fiind o opţiune numai dacă s-ar strânge un grup mai mare. „Ar fi frumos dar nu ştiu dacă se merită. De obicei petrec zilele astea în club alături de prieteni, dar nu neg că mi-ar plăcea dacă prietenul meu mi-ar face o astfel de surpriză. Cred că orice femeie merită câteva zile de relaxare mai ales dacă este vorba de un centru SPA”, a declarat Mădălina Gherghe.

Dacă vreţi totuşi să vă bucuraţi de beneficiile unei saune şi de relaxare completă la un preţ mai mic puteţi opta pentru hotel Sara din Ţicleni, unde preţurile nu depăşesc 150 de lei de persoană pe zi plus alţi 15 lei dacă vreţi să aveţi acces la centrul SPA.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: