Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Oltenii din PLUS s-au întâlnit la București

Peste 60 de simpatizanți și membri ai partidului PLUS originari din Gorj și Dolj, dar care locuiesc în București, s-au întâlnit luni în Capitală pentru a se cunoaște mai bine și a stabili direcții și strategii în contextul implicării concrete la nivelul partidului.

La eveniment au fost prezenți Dacian Cioloș, Vlad Voiculescu, Alin Mituța, Elena Călin și Victor Giosan, care au punctat cele mai importante moduri în care simpatizanții pot contribui în mod activ. „Creșterea numărului de membri, donațiile, strângerea semnăturilor pentru alegerile europarlamentare sunt principalele modalități de susținere concretă a demersurilor PLUS, dar sunt încurajate toate formele de implicare“, arată un comunicat de presă al PLUS Gorj.

Folosindu-se de experiența acumulată în industriile pe care le reprezintă (IT, financiar, arhitectură, management), simpatizanții și membrii prezenți au adresat întrebări, au generat idei de lucru și au primit răspunsuri și soluții pentru cele mai întâlnite probleme de ordin politic, social sau administrativ, mai arată sursa citată.

Oltenia pe PLUS este al doilea eveniment organizat în București în acest format, urmând să fie anunțate întâlniri informale pentru comunitățile din toată țara. (A.A.)

Vizualizări: 912

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: