Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

OMV Petrom a cerut statului 91 milioane lei pentru lucrări de ecologizare

OMV Petrom (SNP) a înaintat autorităţilor două notificări prin care solicită rambursarea unor costuri de decontaminare a mediului de 91,6 milioane lei, dintr-un total estimat la 2,45 miliarde lei (601 milioane euro), aferent ecologizărilor la care compania s-a angajat prin contractul de privatizare.

"OMV Petrom a înaintat două notificări prin care solicită rambursarea costurilor de decontaminare a mediului, în sumă de 91,68 milioane de lei. Până în prezent, statul român nu a plătit sumele solicitate. Procedurile contractuale de rambursare sunt în desfăşurare", se arată în raportul anual pe 2010 al companiei petroliere.

Compania are obligaţia, prin contractul de privatizare încheiat în 2004 cu grupul austriac de petrol şi gaze OMV, să închidă sondele care sunt scoase din producţie.

Contractul de privatizare prevede că OMV Petrom va recupera de la stat costurile pe care le înregistrează cu aceste lucrări, întrucât sunt activităţi de explorare şi producţie efectuate înaintea momentului privatizării.

Mai multe pe www.mediafax.ro

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: