OMV Petrom a finalizat drumul de la Logrești. Vezi cum arată!

Drumul Județean 675C care face legătura între localitățile Logrești și Bustuchin arată ca nou la mai bine de un an de la alunecările de teren care l-au distrus complet. Compania OMV Petrom a refăcut porțiunea de drum distrusă, fiind unul din factorii care au dus la această alunecare de teren. Autoritățile locale din Logrești speră să nu mai aibă probleme cu stabilitatea în zonă.

 Drumul reparat de compania petrolieră în vara anului trecut arată ca nou, autoritățile locale din Logreşti declarând că este perfect circulabil și că zona a fost consolidată masiv. Inclusiv casa care fusese afectată la alunecări a fost consolidată de OMV Petrom.

Ion Băluță, primarul din Logreşti, spune că până acum n-au apărut modificări însă şansele să apară sunt destul de mari dat fiind faptul că este o zonă instabilă. „Drumul reparat de OMV Petrom se prezintă foarte bine, aşteptăm primăvara pentru că problemele atunci au apărut, primăvara şi în perioada în care au fost foarte multe ploi. Acum este bine, nu are nicio modificare faţă de perioada când a fost efectuată recepția. Drumul a fost reparat pe o lungime de 150 metri, zona a fost consolidată, firma care a efectuat lucrările a ajutat şi pe cetăţeanul care a avut casa afectată cu o nivelare de teren, cu o umplere”, a spus Ion Băluţă, primarul din Logrești.

 Sprijin pentru fântână

Autoritățile locale din Logrești spun că și ei vor sprijini cetățeanul cu casa afectată cu suma de o mie de lei pentru refacerea fântânii care a fost afectată de alunecările de teren.

Primarul Băluță mărturisește că mi sunt câteva zone instabile în localitate și că poartă discuții cu Apele Române să vadă ce soluții găsesc. ”Probleme mai avem și în satul Frunza tot din cauza Amaradiei, rupe lângă terenurile oamenilor. O să vedem și Apele Române ce fonduri au și o să încercăm să schimbăm și acolo cursul cum am făcut la Colțești”, a spus Ion Băluță, primarul din Logrești.

Vizualizări: 899

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: