Opt dosare penale după încăierarea din Panduraşul

8 persoane s-au ales cu dosar penal şi sunt cercetate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încăierare, după ce, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, s-au agresat reciproc. De asemenea, unii dintre suspecţi sunt cercetaţi şi sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, întrucât, aflându-se într-o unitate medicală pentru investigaţii, au săvârşit fapte prin care s-a tulburat ordinea şi liniştea publică.

În seara zilei de 11.07.2010, orele 20:19, Poliţia Municipiului Tg-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, cu privire la faptul că, în jurul orelor 20:00, în cartierul Panduraşul, din municipiu, are loc o încăierare.

La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă operativă care a aplanat în scurt timp conflictul produs în mod spontan între membri a două familii. Poliţiştii au identificat şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu mai multe persoane implicate în altercaţie, unele prezentându-se la spital pentru investigaţii.

Urmare a primelor cercetări efectuate în cauză, s-a stabilit faptul că acest conflict spontan a fost generat de neînţelegeri legate de schimburi de cabaline, membrii celor două familii, identificaţi ca fiind: Octavian A., de 39 ani,  Mitică A., de 35 ani, Augustin A., de 52 ani, Maria D.G., de 33 ani, Constantin B., de 18 ani, Silvia I., de 34 ani, Vasile B., de 38 ani, Lucian B., 18 ani, agresându-se reciproc. Pe numele acestor persoane, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de încăierare.

Ulterior, unii dintre participanţi la încăierare, aflându-se într-o unitate medicală, pentru investigaţii, au fost implicaţi într-un nou conflict spontan care a fost aplanat imediat de personalul de pază al spitalului, poliţişti şi jandarmi. Pentru aceste fapte, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. De asemenea, Felicia B., de 43 ani, Mariana B., de 31 ani şi Miron P., de 36 ani, au fost sancţionaţi contravenţional pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991, Republicată, poliţiştii aplicându-le la fiecare o amendă, în cuantum de 200 lei.

Cercetările continuă pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi stabilirea gradului de participaţie a fiecăreia dintre acestea, urmând ca la finalizare, dosarele penale întocmite să fie înaintate unităţii de parchet cu propuneri legale.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: