Opt funcţii de conducere de la spital, scoase la concurs

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu a decis scoaterea la concurs a 7 posturi de medic şef pe diverse secţii ale unităţii spitaliceşti, dar şi un post de şef de farmacie. Secţiile spitalului pentru care s-a decis promovarea prin concurs a medicilor şefi sunt conduse în prezent de persoane numite prin delegare.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Târgu Jiu spune că a fost demarată procedura pentru scoaterea la concurs a posturilor de medic şef pe secţiile: Medicină Internă I, Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), Chirurgie I, Neurologie, Ginecologie, Gastroenterologie şi Oftalmologie. În prezent, posturile sunt ocupate interimar de medicii: Gabriela Răuţ Bratiloveanu, Andreea Maddy Huzu, Vasile Băleanu, Maria Zegrean, Ileana Ghimbaşi, Vasile Mălăiuşi şi Elena Letiţia Barbu.

Totodată, comitetul director al spitalului a decis scoaterea la concurs şi a postului de şef farmacie pentru farmacia de la Pasarelă, funcţie preluată interimar de către Tatiana Ciocan. „În ultima şedinţă de comitet director pe care am avut-o zilele acestea am aprobat scoaterea la concurs a unui număr de 8 posturi de medic şef. Este vorba de secţiile unde actualii medici şefi sunt cu delegaţie şi în perioada imediat următoare vom organiza concurs pentru ocuparea tuturor posturilor de conducere la nivel de spital. Nu îşi doreşte nimeni neapărat o schimbare a medicilor şefi, ci doar o responsabilizare mai mare a acestora prin încheierea conform legii 95 a contractelor prin care medicii şefi să fie mai răspunzători în ceea ce priveşte indicatorii pe care îi au de efectuat în secţiile pe care le conduc”,a  declarat Tiberiu Tătaru, managerul SJU Târgu Jiu.

Anunţul de concurs va fi publicat în revista Viaţa Medicală, ulterior urmând să se stabilească şi calendarul pentru susţinerea probelor.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: