Orac le promite suporterilor că va da totul pentru victorie

Unul dintre cei mai buni jucători ai meciului cu Craiova, Daniel Orac, crede că orice joc este greu acum pentru echipă. „De data asta însă, trebuie neapărat să câştigăm. Va fi dificil, dar mergem cu gândul doar la victorie. Ar trebui să nu mai vorbim şi să câştigăm, trebuie să vorbim în teren şi să câştigăm”, este de părere Orac.

 „Fiecare jucător este important pentru echipă, dar sper să ne mobilizăm, să dăm dovadă de caracter şi să reuşim să aducem şi victoria. Este păcat de oraş, de public să nu aducem puncte”. Mijlocaşul a mai precizat că a semnat o listă prin care acceptă să fie penalizat în cazul în care echipa nu va obţine două victorii în cele două meciuri care vor urma: „Eu am semnat acea listă, că voi câştiga cu Internaţional Curtea de Argeş şi cu Ceahlăul. Mi se pare ceva normal atâta timp cât vrei să câştigi şi să iei bani, trebuie să ai şi responsabilităţi dacă pierzi, adică să fi penalizat. Eu unul, sunt de acord cu asta”.

Orac a mai precizat că dacă Pandurii nu va câştiga nici cu Internaţional, nici cu Ceahlăul, înseamnă că nu pot avea pretenţii de a rămâne în prima ligă. Acesta consideră cele două meciuri nu sunt decisive pentru că mai sunt multe etape de disputat dar sunt două jocuri foarte importante, în care trebuie să ia toate punctele. După aceste meciuri pentru Pandurii vor urma meciuri foarte grele, cu CFR Cluj, Steaua, Dinamo şi va fi foarte greu pentru Pandurii să mai spere să ia puncte. „Trebuie să câştigăm acum, pentru că nu putem emite pretenţii cu Steaua şi Dinamo. Nu contează starea terenului, nu va conta nimic pentru că şi adversarii joacă la fel, doar nu jucăm decât noi în mocirlă şi ei pe alt teren. Bineînţeles, este mai greu acasă, să construieşti, să pasezi şi să dai gol. Este mult mai uşor să te aperi, decât să construieşti pe un teren noroios. Dar le promit suporterilor că vom da totul la fiecare meci ca să câştigăm”, a încheiat mijlocaşul care a arătat o creştere de la meci la meci.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: