Ouzunidis: Va fi un meci dificil cu Laci

Antrenorul Craiovei le-a transmis jucătorilor săi că vor avea un meci dificil cu KF Laci. Meciul tur este programat joi, de la ora 20:00, ora României, în turul 2 preliminar al Conference League. Returul este programat pe 29 iulie, în Bănie, cu porţile închise.

După umilinţa de anul trecut din Europa League, în faţa anonimilor de la Lokomotiv Tbilisi, cei de la Universitatea Craiova suflă şi-n iaurt înainte de dubla cu KF Laci. Marinos Ouzunidis le solicită elevilor săi concentrare maximă la acest prim meci. „Va fi un meci dificil cu Laci, fiindcă adversara noastră nu este o echipă slabă. I-am văzut împotriva celor de la Podgorica şi ne-am convins că nu sunt un oponent modest. În Europa toate meciurile sunt dificile, iar dacă nu eşti concentrat şi dacă vom crede că suntem calificaţi fără să jucăm, atunci vom face o uriaşă greşeală. Trebuie să ne recuperăm până la ora meciului, să vedem pe cine putem conta, fiindcă avem ceva probleme medicale la echipă, cu Vătăjelu, cu Baiaram, să vedem dacă-l vom putea recupera pe Antoine Conte. Cel mai important în acest moment este să lucrăm în echipă”, a declarat Marinos Ouzounidis.

Deşi unul dintre secunzii lui Marinos Ouzounidis este albanez, Bledar Kola, el chiar evoluând în urmă cu mulţi ani la formaţia din Elbasan, localitatea unde Universitatea Craiova va disputa joi duelul cu KF Laci, un alt antrenor din staff-ul oltenilor a urmărit la faţa locului disputa dintre Laci şi Podgorica, este vorba de Octavian Benga, al treilea secund din staff-ul lui Ouzounidis.

Vizualizări: 484

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: