Păcălită prin telefon

O femeie de 57 de ani a cazut in plasa unui hot, prin telefon. Bucuroasa ca o asteapta un premiu de peste 40 de milioane de lei, aceasta a facut pas cu pas ce i s-a dictat la telefon. A cumparat trei cartele de telefon, iar codurile de reincarcare le-a dictat celui cu care vorbea. Tarziu, vanzatorul magazinului de la care a cumparat cartelele i-a deschis mintea, insa femeia nu si-a mai putut recupera banii. Păgubita povesteşte pas cu pas cum a ajuns să arunce 2 milioane pe apa sâmbetei. Totul a pornit de la un apel primit în miez de noapte. Femeia nu s-a gândit niciun moment că ar putea fi victima unei înşelăciuni şi a făcut cum i s-a dictat pentru a fi fericta câştigătoare. „Mă suna din cinci în cinci minute, dacă am văzut că insistă atât. I-am zis, domne nu cred că soţul a păţit şi s-au luat trei euro de pe telefon“, spune femeia.

Pentru a i se dubla premiul femeia a fost pusă să mai ia o cartelă. Nici atunci nu s-a gândit că este deja victimă.

Nici după ce a luat a treia cartelă nu s-a gândit că cel care îi dicta ce trebuie să facă pentru a câştiga 87 de milioane de lei, o păcăleşte. Cel care i-a deschis mintea a fost vânzătorul din staţia peco de la care cumpărase cartelele. „Prima cartelă, i-am trimis codul, a doua şi am luat şi pe a treia că aşa m-a pus, că s-a dublat premiul la 87 de milioane“, a mai povestit.

Din păcate femeia nu este singura care a căzut în capcana hoţilor prin telefon. Chiar dacă în unele cazuri depistează făptaşii, poliţiştii nu le pot restitui şi banii celor păgubiţi.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: