Pacient audiat în cazul bebeluşul mort din Cărbuneşti

Trei asistente, o infirmieră, agenta de pază, dar și un pacient au fost audiați în dosarul privind nou născutul abandonat în curtea Spitalului din Târgu-Cărbunești și care a decedat devorat de câini.

Personalul chemat vineri de procurorul de caz la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a fost audiat în calitate de martor, pentru că persoanele citate au fost de serviciu în noaptea în care se presupune că s-a produs nașterea și a fost aruncat bebelușul. Aceste audieri au loc la câteva luni de la eveniment, timp în care a fost așteptat rezultatul analizelor recoltate din placenta găsită lângă făt în curtea spitalului, dar și din petele de sânge descoperite de anchetatori în toaleta Secției de Chirurgie a Spitalului din Târgu-Cărbunești.

Organele de cercetate au așteptat rezultatul probelor ADN pentru a stabili dacă nașterea s-a produs în toaleta spitalului, dar și ce s-a întâmplat aici în noaptea în care fătul a fost abandonat. Asistentele și infirmiera care erau de gardă, dar și agenta de pază au în acest moment calitate de martor în dosar și au fost audiate, însă au refuzat să vorbească despre acest eveniment.

Pacientul care a fost vineri la Parchet susține că nu știe nimic, doar că a fost un copil abandonat și mâncat de câini. „Eu nu știu nimic. M-au chemat pentru că eu am fost toată noaptea la baie. Am avut ceva probleme la nas, am sângerat și de aceea am fost la spital. Toată noapte am fost la baie să-mi fac nevoile, dar nu am văzut nimic suspect, nu am auzit nimic. Am aflat și eu că a fost găsit un nou născut mâncat de câini în curtea spitalului. Ziceau că vor să îmi ia și ceva analize”, a declarat pacientul.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: