Pacientă din Gorj, transportată cu căruța până la ambulanță

Situație incredibilă într-o comună din județul Gorj. O femeie din localitatea Văgiulești, satul Covrigi, a fost transportată până la ambulanță cu o căruță. Gorjeanca a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar, din cauza drumului impracticabil, ambulanța nu a putut ajunge la casa pacientei.

Drumul are o lungime de aproximativ 800 de metri, iar pe acesta nu se poate circula decât cu tractorul sau cu căruța. Pacienta a suferit două crize de epilepsie, însă cadrele medicale nu au putut ajunge cu mașina, ci pe jos.

O gorjeancă este cea care a făcut publice imaginile cu pacienta care este dusă cu căruța spre ambulanță. Daniela Cîrjan spune că ea este cea care a sunat la 112.

”Eu am sunat la 112, mă ocup de caz acolo. Le facem noi o căsuță acolo. M-am nimerit în momentul în care i s-a făcut mamei copiilor rău și am sunat la salvare, au venit și cei de la SMURD, dar nu au putut să urce. După cum se vede din poze, acolo este un drum vai de mama lui. Nu se poate urca cu o mașină normală acolo”, a spus Daniela.

Daniela Cîrjan a inițiat o campanie umanitară de strângere de fonduri destinate construirii unei noi locuințe pentru cei doi frați, mama și bunica lor, căci casa în care locuiesc stă să cadă, fiind foarte degradată.  

Galerie foto


Vizualizări: 10,367

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: