Pacientul fără bani, prezentat de Pandurul, primeşte tratament

„Un milion am avut, de-un milion m-au tratat“, este declaraţia lui Viorel Borcan, pacientul care săptămâna trecută se plângea în paginile ziarului nostru de nepăsarea medicilor. După relatarea în presă omul a fost îngrijit şi va fi operat, pentru că starea sa s-a agravat.

Situaţia a fost descoperită de o echipă a postului de televiziune Gorj TV, care a sesizat conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu. Acum pacientul internat în Secţia de Ortopedie este vizitat de medicii şi mai mult decât atât i se administrează şi un tratament adecvat. „Au venit domnii doctori la mine, în fiecare zi la fiecare vizită. S-au uitat la piciorul meu şi au zis că încearcă să mă facă bine, aşa cum pot ei. Acum m-au bandajat şi îmi dau tratament. Mi-au zis că mă operează când”, a declarat Viorel Borcan.

Vineri, chiar managerul spitalului, Gheorghe Neaţă a fost să se intereseze de starea bolnavului. „Acum are o infecţie la picior şi până nu se vindecă nu se poate interveni chirurgical. Cel mai probabil într-o săptămână va intra în sala de operaţie. Primeşte tratament şi situaţia e sub control”, a declarat Neaţă.

Acesta a mai spus că starea pacientului s-a agravat din cauza lui. „Eu am luat legătura cu medicii, mi-au prezentat actele medicale. Am văzut radiografiile şi pentru mine este limpede totul. Pacientul a venit cu fractură şi s-a pus gips şi avea toate şansele să se recupereze. A plecat acasă şi a căzut s-a lovit nu ştiu asta, dar cer este că osul i s-a deplasat şi lucrurile s-au complicat acum”, a declarat Neaţă.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: