Păcurar a trecut de borna 100

Printre fotbaliştii de la Pandurii sunt puţini cei care au peste 100 de meciuri în prima ligă. După Chibulcutean, Tilincă, Nalaţi, Stancu şi Stângă a venit acum rândul lui Păcurar să treacă de 100 de jocuri în primul eşalon. Jucătorul venit la Pandurii în urmă cu aproximativ trei ani dar a lipsit destul de mult de pe teren din cauza unor probleme medicale.

Păcurar a ajuns la 100 de meciuri în prima ligă la meciul cu CFR Cluj, 50 dintre acestea fiind jucate doar la Pandurii Târgu Jiu. Bucuria a fost dublă pentru el la acest joc, cu atât mai mult cu cât s-a încheiat cu o victorie şi aceasta s-a înregistrat din golul reuşit chiar de el. „Mă bucur că am marcat şi că am adus echipei trei puncte meritate şi mai ales trei puncte muncite. Am mai spus-o şi o spun din nou, în faţa unei echipe despre care eu cred că joacă cel mai frumos fotbal în acest moment”, a declarat Păcurar. El a marcat în două meciuri şi în ambele echipa a reuşit să câştige din golul său, mijlocaşul sperând acum să se repete de cât mai multe ori acest lucru şi echipa să  continue cu aceleaşi jocuri bune şi cu aceleaşi rezultate bune. În ceea ce priveşte absenţa sa de pe teren de la unele meciuri, deşi este unul dintre jucătorii preferaţi de suporteri şi apreciat ca fiind printre cei mai buni din lot, Păcurar este rezervat şi spune că antrenorul este cel care decide:  „Am trecut prin multe experienţe la Pandurii dar asta e decizia antrenorului şi dânsul decide când joc, face echipa şi răspunde de rezultate iar eu mă conformez doar. Deja m-am obişnuit să trec de la agonie la extaz, nu mai e nici o problemă pentru mine. A devenit obişnuinţă ce se întâmplă”.

Remarcat de danezi

Remarcat de danezii de la Copenhaga care au venit să vadă meciul cu CFR, Păcurar se bucură la fel de mult cum s-a bucurat şi când a aflat că are 100 de jocuri în prima ligă, el pierzând deja numărul acestora: „Dacă am fost remarcaţi de danezi mă bucur, înseamnă că am avut o evoluţie bună şi sper să continui în acelaşi mod şi de acum înainte. Acum am aflat că am 100 de meciuri în prima ligă pentru că nu le-am numărat dar goluri cred că sunt în jur de 20 din câte ştiu. E un procentaj bunicel. Sper să crească, numărul de meciuri oricum va mai creşte dar sper să mai reuşesc să marchez şi de acum înainte cât mai multe goluri”.

 Referitor la afirmaţia lui Sorcin Cârţu că Păcurar ar evolua mult mai bine în bandă decât la mijlocul terenului, mijlocaşul rămâne la părerea sa pe care nu a ezitat niciodată să o prezite public chiar dacă asta l-a costat locul din echipă. „Eu am mai spus că mă simt mai bine în centru pentru că acolo am jucat atâţia ani şi acolo îmi place să joc. Dar dacă echipa are nevoie de mine în bandă, joc în bandă. Dacă are nevoie de portar o să joc şi portar înaintaş”, a încheiat mijlocaşul care joacă destul de bine pe ambele posturi demonstrând acest lucru şi la meciul cu CFR Cluj.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: