Păcurar are o ruptură musculară şi va lipsi o lună

Pandurii l-au pierdut la meciul de la Cluj pe căpitanul Alex Păcurar care a părăsit terenul accidentat după 20 de minute de joc. Schimbarea sa la acest meci nu a creat mari probleme pentru că Nalaţi a intrat bine în joc dar pe viitor, o posibilă absenţă de durată ar afecta jocul pandurilor, Păcurar fiind şi golgheterul echipei în acest moment. Păcurar va lipsi de pe teren cel puţin o lună.

Ieşirea mijlocaşului de pe teren destul de devreme nu a afectat sistemul de joc şi nici evoluţia echipei pentru că Adi Nalaţi a avut o evoluţie la fel de bună precum a căpitanului. „Jucătorul care l-a înlocuit pe Păcurar a intrat bine în joc. Problema a fost că am făcut foarte devreme schimbarea”, a explicat Cârţu care nu şi-a mai putut pune în aplicare planurile pentru acest meci: „Gândeam altfel acest meci în ideea să vin pe final dacă am nevoie să risc să vin şi cu Kamara şi să am doi atacanţi mai proaspeţi. Lângă Stromajer era nevoie de altcineva şi prospeţimea cu care a intrat el în joc nu a mai fost însoţită de o prestaţie mai bună a celuilalt vârf. Aşa gândisem partida pe final să intru cu Stromajer şi Kamara dar am avut şi problema cu Tremonti care era într-un grad mare de oboseală şi pierdeam acolo în zona stângă din ritm pe urcările lui Edimar”.

Păcurar, două săptămâni de repaus

Păcurar nu s-a antrenat ieri, deşi a revenit la Târgu Jiu dar a fost la ecograf pentru a vedea despre ce problemă  este vorba. „Nu se poate spune despre ce e vorba deocamdată, dar pare să fie ruptură pentru că pe aductori mai greu se face întindere. Probabil că va lipsi mai mult timp dacă e vorba de ruptură, dar nu se poate aproxima până nu va merge la ecograf”, a explicat medicul Ion Şerban înainte de a se afla concluziile examenului ecografic. Aseară mijlocaşul a aflat verdictul care nu este deloc îmbucurător – ruptură musculară. „E ruptură musculară, aşa cum mă aşteptam, 1,5  pe 1,2 mm şi va trebui să iau o pauză mai lungă. Medicii spun că e nevoie de două săptămâni de repaus după care va mai urma recuperarea şi pregătirea pentru a reveni la joc, deci în total cred că va trece o lună în care voi lipsi”, a precizat jucătorul menţionând că îi va fi greu să stea departe de teren: „Îmi va fi greu, chiar mă dezobişnuisem de astfel de probleme pentru că nu am mai avut parte de nici o accidentare de un an şi jumătate”.

Vizualizări: 77

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: