Pădurarul pistolar rămâne în arest preventiv

Mandatul de arestare preventivă de 20 de zile emis iniţial pe numele pădurarului din Băleşti care la sfârşitul lui ianuarie a încercat să îşi împuşte fosta iubită i-a dat în zadar speranţe acestuia la o eliberare rapidă.

Constantin Turtoi a fost trimis în judecată de către procurori şi acuzat de tentativă de omor, judecătorii tocmai stabilind ieri că locul său este în continuare după gratii. „Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luate faţă de inculpatul Turtoi Constantin şi menţine măsura arestării preventive. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”, a decis instanţa.

Verdictul nu este definitiv. El a ajuns să devină un pericol pentru societate după ce, la sfârşitul lui ianuarie, a pus mâna pe pistolul Carpaţi pe care îl avea în dotare, ca pădurar, şi a plecat pe uliţele din sat pentru a o împuşca pe femeia care îi dăduse papucii şi care îşi căuta un alt iubit. Omul a găsit-o pe aceasta în curtea unei cunoştinţe comune şi a tras după ea, dar a ratat ţinta. Ulterior, pădurarul a încercat să se ascundă în pădure, dar jandarmii şi poliţiştii i-au luat urma, iar el s-a predat, sperând că va scăpa mai uşor.

După ce a ajuns în spatele gratiilor Turtoi a pierdut dreptul de a mai purta armă şi, ca urmare, a rămas şi fără slujba de pădurar, deşi nu mai avea mult timp şi ieşea la pensie.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: