Paicu către PNL Băleşti: Noi cinci consilieri, voi unul

Primarul localității Bălești, Aristică Paicu, a declarat pentru postul Radio Infinit că la alegerile din această toamnă raportul PSD-PNL pe lista consilierilor locali va fi 5-1. Chiar dacă acest raport îi nemulțumește pe liberali, Paicu le propune să candideze singuri.

Care va fi raportul PSD-PNL pe lista consilierilor locali la alegerile din toamnă?

Raportul va fi tot cam cum este și anul acesta, adică 5-1. Cinci consilieri PSD, un consilier PNL. Avem 15 consilieri de toți și noi avem zece. Cei din PNL au doi, iar restul sunt din PDL și PRM.

Vreți să păstrați raportul acesta?

Îl păstrăm pentru că acesta este dat și de sondaj. Noi am făcut un sondaj ca să vedem cum stăm și cam același raport va fi. La Bălești nu o să fie problemă pentru că ne-am împăcat bine și cu consilierii PRM, PDL. Noi suntem calați pe realizări, nu pe certuri.

Și ce au zis liberalii de această pretenție?

Comentarii, nu prea sunt de acord. Ei sunt doi-trei. Atunci le-am dat și varianta să candideze singuri, că poate obțin mai mult. Nu au curajul.

Președintele de la PNL Bălești, el ar fi candidatul?

Președintele de la PNL- Sincer să fiu nici nu mai știu care mai este acum. La început a fost fostul primar, Popescu Ioan Jean și acum este Ungureanu Mădălin, despre care am auzit că vrea să plece la PDL..

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: