Paleologu: Dăncilă trebuie să îşi delege atribuţiile, pentru că este în campanie electorală

Candidatul PMP la Preşedinţie, Theodor Paleologu, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că Viorica Dăncilă ar trebui să îşi delege atribuţiile de premier, pentru că este în campanie electorală. 

„Mi se pare absolut inadmisibil că se duce peste tot cu miniştrii importanţi din Guvern în campanie electorală. Cred că e o chestiune de minimă decenţă să-şi delege atribuţiile şi să nu mai ia după dânsa pe ministrul de Interne, pe ministrul de Finanţe, pe alţi miniştri importanţi, pentru că ţara nu mai e guvernată. Başca miniştrii care nu sunt încă numiţi”, a declarat Paleologu în conferinţa de presă.

Candidatul PMP a precizat că el, de exemplu, şi-a suspendat cursurile la Casa Paleologu.

„Cred că dna Dăncilă ar face bine să-şi suspende şi ea activitatea, pentru că e evident că este în campanie electorală şi să nu mai folosească mijloace net superioare celorlalţi candidaţi. Eu, pentru că am fost ieri la Braşov, am făcut patru ore jumate până acolo, dânsa merge cu elicopterul. Deci ceva nu prea este în regulă în această totală inechitate”, a mai susţinut Theodor Paleologu.

Paleologu a acuzat şi faptul că la vârful statului am intrat într-o „stare de disoluţie a autorităţii”.

„Ce e foarte păgubos în momentul de faţă este că dna Dăncilă şi dl Iohannis au fiecare agende personale legate de alegeri. Şi atunci practic la vârful statului am intrat într-o stare de disoluţie a autorităţii. Cât putem să rămânem în această stare de disoluţie a autorităţii? Adică trei luni de zile de zăpăceală maximă. Asta ne paşte”, a afirmat candidatul PMP.

Vizualizări: 544

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: