Văcaru: Dacă pleacă, se duce PSD-ul la Gorj

Deputatul Pro România, Alin Văcaru, spune că un singur om mai reușește să țină PSD unit la Gorj. Este vorba despre președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu. “Cosmin Popescu este cel care ține partidul ăsta unit. Dacă mai sunt primari care nu pleacă la Pro România astăzi, sau în altă parte, nu pleacă datorită domnului Cosmin Popescu. Îl respectă foarte mult, este un om care își vede de treaba lui, nu ca alții care spun că Ponta este trădător”, a spus Văcaru la Interviurile Infinit FM.

În mediul politic a apărut speculația că Popescu nu își mai dorește o candidatură la CJ Gorj. Văcaru spune că este posibil, dar că oricum Cosmin Popescu va fi ales indiferent pe ce post va candida. “Cosmin Popescu ar putea candida pe orice funcție. Dacă ar candida la funcția de deputat, l-ar susține cei din Gorj, ar avea 95% susținere. Din păcate, listele nu se fac la Gorj și știm foarte bine lucrul ăsta”, a spus Văcaru.

Mai mult, deputatul crede că, fără Cosmin Popescu, s-ar alege praful de PSD. “Cele mai mari șanse, în momentul de față, le are Cosmin Popescu, pentru că este apreciat de toți primarii, inclusiv cei de alte culori politice. Să se roage să nu plece Cosmin Popescu de la ei, pentru că, dacă pleacă, se duce PSD-ul la Gorj. Cel puțin 10-15 primari ar pleca cu el”, a explicat Văcaru la Radio Infinit.

Vizualizări: 4,092

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: