Panduri de cinci stele

Doi panduri fac senzatie in acest sezon. Chiriches si Pintilii fac parte din echipa campionatului dupa 9 etape si au atras atentia unor cluburi mari. Chiriches a fost insa deja antamat de Steaua care a platit pe el 700 de mii de euro. Pintilii se pregateste si el de un transfer. ”Ar putea pleca in iarna”, admite Grigoras.

Alături de U Cluj, Pandurii e echipa revelaţie a acestui sezon. Cu un buget mult mai mic însă, gorjenii se menţin în plutonul fruntaş datorită evoluţiilor unor jucători cheie.

Doi panduri printre cei mai buni

Într-o anchetă realizată de frima de monitorizare InStat în colaborare cu GSP, doi panduri au prins un loc în echipa sezonului până acum. E vorba de cei doi care au prins deja naţionala lui Piţurcă în acest an, Chiricheş şi Pintilii. ”Dacă sunt în echipa campionatului, atunci îşi merită locul. S-au făcut nişte statistici şi, dacă au fost superiori la anumite capitole, era normal să fie acolo. Mă bucură faptul acesta şi îi aştept şi pe alţii. Cu cât vom avea mai mulţi jucători acolo, cu atât jocul nostru va fi mai ridicat şi rezultatele mai bune. Nu vom fi în acea echipă dacă vom fi în clasament pe locul 16. Dacă vom avea rezultate, vom mai avea jucători în echipa campionatului”, a spus Grigoraș.

Pintilii ar putea pleca în iarnă !

După ce l-au dat pe Chiricheş la Steaua, gorjenii l-ar putea pierde şi pe căpitanul Pintilii. Acesta e într-o formă de zile mari şi a atras atenţia unor echipe atât din ţară cât şi din străinătate. Grigoraş nu s-ar împotrivi unei plecări a jucătorului de care s-au mai interesat în trecut Steaua sau Vaslui. ”Nu s-a discutat nimic de Pintilii, din contră el tocmai ce și-a prelungit contractul cu Pandurii. Dacă va veni însă o ofertă de nerefuzat atât pentru club, cât și pentru jucător, noi nu ne putem împotrivi. Nu putem sta în calea progresului unui jucător dar pentru moment, repet, nu s-a pus problema de vreo plecare a lui Pintilii”, spune Grigoraș care după efectuarea trazacției lui Chiricheș la Steaua a fost la un pas să-și dea demisia în vară.

750 de mii de euro e cota lui Mihai Pintilii (26 de ani) pe siteul de specialitate transfermarkt.de

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: