Energeticianul rămâne fără victorie în 2019

Energeticianul a pierdut marţi meciul din etapa a 25-a cu Petrolul care n-a avut probleme în a se impune în meciul de pe teren propriu, scor 2-0, după ce a ratat în dese rânduri, inclusiv din penalty. Sergiu Arnăutu (20) şi Robert Moldoveanu (82) au marcat golurile care menţin formaţia ploieşteană în lupta pentru promovare.

Petrolul a început furibund meciul cu Energeticianul, dar portarul oaspeţilor a apărat tot, inclusiv un penalti în minutul 9 al meciului.

Echilibrul s-a rupt în minutul 20, atunci când Sergiu Arnăutu a profitat de o greşeală a lui Neaşca, a interceptat mingea şi a finalizat lângă bara din dreapta cu un şut de la 18 metri. Cea mai mare ocazie a Energeticianului a fost ratată de Alexandru Popescu (79).  După o pasă pe culoar a lui Bogdan Rusu, a scăpat singur cu Axinte şi l-a învins în cele din urmă cu un şut printre picioare. Meciul cu Petrolul s-a încheiat cu  scorul de 2-0, care are acum 53 de puncte şi a menţinut ritmul dat de primele patru clasate. În schimb, Energeticianul a ajuns la patru meciuri disputate în 2019 fără victorie şi se menţine pe locul 9 cu 31 de puncte.

La final, antrenorul George Zima a spus că presiunea creată de Petrolul şi suporteri i-a afectat tinerii jucători, însă a recunoscut că formaţia ploieşteană a fost mai bună şi a meritat victoria: ”Nu sunt mulţumit, pentru că puteam mai mult. Am început crispaţi şi, cu siguranţă, pentru echipa mea tânără presiunea a fost mai mare. A fost un public numeros şi nu suntem obişnuiţi cu o asemenea atmosferă. Pe final am avut o ocazie imensă, la 1-0 pentru Petrolul. Dacă eram mai lucizi, mai concentraţi la acea fază, făceam 1-1 şi poate puteam pleca de aici cu un punct mare, pe un fond de joc nu tocmai reuşit, dar, în final, trebuie să recunoaşte că Petrolul a fost echipa mai bună”, a spus Zima despre meci la DigiSport.

Cu doar două puncte obţinute în patru meciuri desfăşurate în 2019, Energeticianul are 31 de puncte acumulate în 25 de etape şi se află pe locul 9. În următoarea rundă, echipa de la Petroşani joacă pe teren propriu, duminică, de la ora 11:00, cu  CS Mioveni.

Vizualizări: 427

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: