Aur la Campionatul Național pentru Alexandru Beșliu

Sportivul gorjean Alexandru Beșliu a câştigat medalia de la Campionatul Național de Lupte juniori. Federația Română de Lupte a organizat la Bacău, în perioada 16-18 octombrie, finala Campionatului Național individual și pe echipe la lupte, competiție rezervată juniorilor.

Deși are unele probleme medicale, luptătorul gorjean Alexandru Beşliu a revenit de la Bacău cu un titlu de campion. Acesta a cucerit medalia de aur la Campionatul Național de Juniori, competiție care s-a desfășurat în perioada 16-18 octombrie.

Având dublă legitimare, CSM Târgu Jiu- CS Pandurii, Beşliu s-a impus în finală în fața unui alt luptător gorjean, Eduard Popescu, colegul său de la CS Pandurii Târgu Jiu. „Deși chinuit de o accidentare, Beşliu s-a mobilizat exemplar, a strâns din dinți și a intrat pe saltea cu un singur gând, să devină campion național de juniori la categoria 125 de kg. Cu aproape 20 de kg în minus față de adversarii săi, Alexandru a trecut și peste acest dezavantaj și s-a dovedit a fi cel mai bun, trecând rând pe rând de fiecare adversar pe care l-a înfruntat. Finala de la categoria 125 de kg a fost una specială, în care a luptat împotriva colegului Eduard Popescu, legitimat la CS Pandurii. A fost practic o ”afacere” sută la sută între sportivii gorjeni”, a informat site-ul oficial al CSM.

Următoarea competiție la care va lua stratul Alexandru Beșliu este Campionatul Național de seniori, ce va avea loc în perioada 23-25 octombrie, la Reșița.

Galerie foto


Vizualizări: 318

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: