Stoican: Vreau ca arbitrii să nu permită jucătorilor să îi ia la mișto

Antrenorul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu, Flavius Stoican, s-a declarat nemulţumit de lipsa de luciditate a elevilor săi în fazele de poartă la meciul pierdut pe teren propriu cu ASU Politehnica. Echipa sa şi-a creat numeroase ocazii de a marca, dar a părăsit terenul învinsă de o formaţie decimată de coronavirus.

La finalul partidei dintre ACS Viitorul Târgu Jiu şi ASU Politehnica Timişoara, încheiată cu victoria oaspeţilor, antrenorul Flavius Stoican a pus eșecul pe lipsa de luciditate la finalizare a elevilor săi și pe desele întreruperi ale jocului de către arbitri.

Acesta le-a cerut arbitrilor să nu mai permită jucătorilor să îi ia la mişto şi să aibă personalitate. ”Veneam după un joc bun cu Petrolul, care îmi dădea speranțe. Păcat că nu am reușit să fructificăm ocaziile pe care ni le-am creat. Am fost echipa care a controlat jocul, am avut oportunițăți, dar luciditatea din fața porții ne-a făcut să nu câștigăm. Păcat că am pierdut. Am luat gol dintr-o fază care nu anunța nimic”, a spus antrenorul despre meciul pierdut de echipa sa, acuzând arbitrii că au lăsat jucătorii să tragă de timp: „Nu vreau să dau vina pe arbitraj, dar aș vrea ca arbitrii să aibă mai mare personalitate și să nu permită jucătorilor să îi ia la mișto, prin trageri de timp fără să fie avertizați, fiindcă ritmul jocului e lent în aceste condiții”.

După eșecul cu ASU Politehnica, ACS Viitorul a rămas cu 7 puncte în clasament și a căzut pe locul 16 în Liga 2. Etapa viitoare, echipa lui Stoican va juca, în deplasare, la SCM Gloria Buzău. Până atunci,  mai are  de disputat, miercuri, meciul din turul 4 al Cupei României, tot în deplasare, cu Viitorul Dăești.

Vizualizări: 281

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: