Cojocaru, la prima victorie pe banca pandurilor

Pandurii Târgu Jiu a reuşit prima victorie după 13 luni de când formaţia gorjeană nu mai cunoscuse gustul victoriei. Şi pentru antrenorul Călin Cojocaru a fost o premieră pentru că a spart gheața la meciul cu CSM Reșița şi a reuşit prima sa victorie pe banca gorjenilor.

Fără victorie din 14 septembrie 2019, când s-a impus, în etapa a 7-a a sezonului trecut, cu 1-0 în deplasarea de la Metaloglobus București, Pandurii Târgu Jiu a câștigat sâmbătă, 17 octombrie 2020, în etapa a 8-a din actualul sezon al Ligii 2, cu 2-1 la CSM Reșița. Martin Remacle (9) și Gabriel Dodoi (32) au înscris pentru gorjeni, care au obținut astfel primul rezultat pozitiv al sezonului, după ce în precedentele șase partide din campionat înregistraseră doar înfrângeri pe linie.

Antrenorul Călin Cojocaru se putea lăuda doar cu o remiză în cele 14 jocuri oficiale pe banca gorjenilor până la acest meci.  Acesta a considerat că meciul a fost dificil pentru echipa sa care s-a apărat foarte bine. ”A fost un meci foarte greu, intens. Am întâlnit o echipă bună, în criză de rezultate ca şi noi dar am avut o atitudine exemplară. Am reuşit să marcăm repede şi ştiam că dacă deschidem scorul o să le fie foarte greu să întoarcă rezultatul. Ştiam că vor veni peste noi, se vor descoperi, ceea ce s-a şi întâmplat, dar ne-am apărat exemplar, exceptând ultima fază. Nu cred că şi-au creat ocazii imense de gol. Într-adevăr, ne-au dominat ca posesie”, a declarat, la sfârșitul partidei, antrenorul gorjenilor, Călin Cojocaru.

Cojocaru  debutase pe banca pandurilor pe 16 noiembrie 2019, data la care noua sa echipă a fost învinsă, în Regie, de Rapid, cu scorul de 4-0. A urmat remiza de la Târgu Jiu, cu Concordia Chiajna (0-0), după care au venit înfrângeri pe linie, cu Turris Oltul Turnu Măgurele (0-1), ASU Politehnica Timișoara (0-1), CSM Reșița (1-4), Viitorul Târgu Jiu (0-4) și Campionii FC Argeș (0-4). Ulterior, campionatul s-a întrerupt din cauza izbucnirii pandemiei cauzate de apariția COVID-19 iar în actualul sezon Pandurii nu câştigase nici un meci.

Galerie foto


Vizualizări: 838

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: