Medalie de aur pentru CS Pandurii la Naţionalele de box

Sportivii clubului Pandurii Târgu Jiu au reuşit să păstreze la Târgu Jiu o medalie de aur de la Campionatele Naţionale de box pentru juniori. Constantin Bobu a devenit campion naţional la categoria 70 de kilograme şi va reprezenta România la Campionatele Europene.

Sala Sporturilor din Târgu Jiu a găzduit la finalul săptămânii finalele Campionatului Naţional de box pentru juniori. La întrecerea care a început de joi au luat parte peste 200 de sportivi juniori, născuţi în 2004 şi 2005 care au urcat în ring pentru titlul de campion dar şi pentru un loc la Campionatele Europene, competiţia de la Târgu Jiu fiind şi un criteriu de calificare la Europene. La întrecerea organizată cu sprijinul CS Pandurii au luat parte şi sportivii clubului târgujian iar unul dintre aceştia a reuşit să ia medalia de aur şi titlul de campion.

Pugilistul Constantin Bobu a câştigat medalia de aur la Campionatul National de Box pentru juniori, după ce s-a impus la categoria 70 kilograme.Sportivul este pregătit de antrenorul Doru Neamţu şi, în urma câştigârii acestui titlu, va reprezenta România la Campionatul European din Bulgaria, competiţie care se va desfășura în perioada 23 noiembrie – 3 decembrie.

Lotul care se va deplasa în Bulgaria este coordonat de fostul mare campion Dorel Simion, care s-a aflat şi la Târgu Jiu împreună cu preşedintele Federaţiei Române de Box, Vasile Cîtea. Dintre antrenorii care vor pregăti lotul naţional va face parte şi antrenorul CS Pandurii, Doru Neamţu.

Galerie foto


Vizualizări: 486

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: