Pandurii a bătut Kaposvari după 14 minute

Echipa antrenată de Petre Grigoraş s-a impus în faţa echipei Kaposvari Rakoczi, echipă ce a participat în ultimul sezon din prima ligă din Ungaria. După 14 minute Pandurii conducea cu 2-0, scorul final fiind 2-1.

Mai întâi, fundaşul sârb Marko Momcilovic a deschis scorul cu o lovitură de cap ce a lovit bara transversală înainte să intre în poartă la capătul unei lovituri de la colţ. Câteva minute mai târziu, vârful baltic Deivydas Matulevicius a finalizat cu un şut plasat o centrare venită din partea dreaptă de la Marian Pleaşcă, folosit căpitan la această partidă în absenţa lui Paul Anton. Acelaşi Matulevicius a mai înscris o dată în minutul 20 după o fază superbă de atac a echipei Pandurii pe axa Răduţ-Nicoară-Matulevicius, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Pandurii a continuat să domine partida iar Petre Grigoraş a rulat pe parcursul reprizei secunde jucătorii aflaţi pe banca de rezerve cu excepţia tinerilor Alin Predescu şi Andrei Şendroiu, dar şi a portarului Pedro Mingote. Ungurii au reuşit în cele din urmă golul de onoare după o pasă lungă în adâncime şi o ieşire inoportună din poartă a polonezului Michal Gliwa. La acest joc de verificare disputat în comuna Jois din Austria au fost menajaţi Paul Anton şi Cornel Predescu, ambii cu uşoare probleme medicale, dar au revenit în echipă faţă de testul precedent cu Pecsi MFC, Iorga, Shalaj şi Elton da Silva. 

Rezultate Pandurii Târgu Jiu în meciurile amicale
1-0 cu Gaz Metan Mediaş
0-0 cu Spartacus (Ungaria)
3-1 cu Velez Mostar (Bosnia)
3-0 cu Pecsi MFC (Ungaria)
2-1 cu Kaposvari Rakoczi (Ungaria)

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: